Épület klimatizálás

A következõ szolgáltatásokkal állunk jelenlegi és leendõ ügyfeleink rendelkezésére:
Épület klimatizálás:

  • helyszíni felmérés, szaktanácsadás, tervezés
  • klíma- és légtechnikai berendezések beszerzése
  • telepítés
  • karbantartás

Tanácsadás
Klímával, légtechnikával kapcsolatos kérdéseire adunk választ személyesen, vagy e-mailben.
Helyszíni felmérés
A telepítés elõtt célszerû egy helyszíni felmérés, ekkor tudunk javaslatot tenni különféle megoldásokra és pontos képet adni a felszerelés lehetõségeirõl, az anyagszükségletrõl és a várható költségekrõl. A helyszíni felmérés ingyenes.

Klíma elõkészítés
kellemetlenségtõl kímélhetjük meg magunkat, ha az építkezés elején elvégeztetjük a klímaberendezés elõcsövezését, légcsatornázást. Ezzel elkerülhetjük, hogy a már kész épületben vésést ill. fúrást végezzenek, valamint a falakon sem éktelenkednek mûanyag csatornák, mint egy utólagos felszerelés során.

Berendezések beszerzése
Az általunk kínált berendezéseken kívül egyéb készülékek beszerzése kedvezõ árakon. A helyszíni felmérés alapján segítünk kiválasztani a legmegfelelõbb készüléket, azt beszerezzük és házhoz szállítjuk.

Telepítés
Split készülékek, légcsatornás berendezések, folyadékhûtõk, fan-coilok szakszerû telepítése, beüzemelése. Meglévõ rendszerek átalakítása. Igény esetén szakhatósági engedélyek beszerzése.

Karbantartás:
Rendszeres karbantartással a készülék élettartama növelhetõ, hatásfoka optimális marad, és a villamos energia fogyasztása sem fog nõni. Az elszennyezõdött hőcserélők nem adják le a hőt, romlik a berendezés hatásfoka, szélsőséges esetben a készülék tönkre is mehet. A karbantartás tartalmazza az elektromos kötések ellenõrzését. A hûtõközeget szállító csõvezeték és annak szigetelésének ellenõrzését, javítását. Hûtõközeg mennyiségének ellenõrzését. Ventilátorok és kondenzátorok ellenõrzését, tisztítását. Beltéri egységek fertõtlenítését, gombamentesítését.

Garanciális és garancia idõn túli szerviz:
Meghibásodott berendezések javítása, cserealkatrészek beszerzése, garanciális idõn túl is.

Szervizügyeleti rendszer:
Ügyeleti szerzõdés esetén a beérkezõ hívás után, a szerzõdésben rögzített idõn belül megkezdjük a hibaelhárítást.