Rólunk

+36 20 570 3545

+36 20 250 1961

Küldetésünk és Értékeink

Ügyfeleinknek átlag feletti, prémium minőségű, komplett szolgáltatás nyújtása, a felméréstől a készülék vásárlásától a szerelésen át a karbantartásig.

Megbízhatóság

Csapatunk több mint 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik mono, multi split klímákkal, VRV, VRF, folyadék hűtő rendszerek és szellőzéstechnikában. Az ingyenes felmérést követően a legjobb megoldást kínáljunk a lakossági, irodai és ipari ügyfeleink számára.

Korrekt Árak

Ajánlatunk a teljes végösszeget tartalmazza, rejtett költségek nélkül!
Az egyeztetést követően elküldjük megoldási ajánlatunkat, mely kiterjedt műszaki és mérnöki információval rendelkezik. Az ajánlat tartalmazza a kedvezményeinket, mely készülékeink terén a legalacsonyabb árakat jelentik a piacon.

Gyorsaság és Rugalmasság

Igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt az ajánlatunkban foglaltakat elvégezni a vevői igények maximális figyelembe vétele mellett.

Elégedettségi Garancia

Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért sokéves tapasztalattal rendelkező kollégákat alkalmazunk és jó minőségű gépekkel, alkatrészekkel dolgozunk, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsuk.

Professzionális Klíma és Légtechnika Szolgáltatás

Bízza ránk klíma, hőszivattyú és szellőztetés rendszerét. Szakértő csapatunk megkeresi és kivitelezi az Ön igényeinek megfelelő legjobb megoldást! 

Rólunk mondták

Az internetes jelentkezés utáni első munkanapon felvették velem a kapcsolatot, másnap helyszíni felmérés volt és néhány nap múlva már szerelték is a kiválasztott klímát. A szerelők pontosan érkeztek a megbeszélt időpontban, korrektül, tisztán, gyorsan dolgoztak. Köszönöm! - Lukács Ádám

Gyors, precíz és pontos munkát végztek! Minden kérdésre készségesen válaszoltak és az időpontokat betartották. Igényes, szép munkát végztek! Meg vagyok elégedve a munkájukkal, szívből ajánlom őket! - Horváth Krisztián

Daikin multi split klíma készüléket szereltettünk be a nyár elején és köszönjük, most már sikerül átvészelni a tikkasztó hőséget. - Kocsis Rudolf

Az Airdos Kft. munkatársai nagyfokú szakmai tapasztalattal, emberséggel válaszoltak kérdéseinkre. Így sikerült kiválasztanunk azt a klímát, amelynek jótékony hatásait mi magunk és ügyfeleink is hosszú évekig érezhetik. - Takács Katalin